Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Estudiants de la Universitat Politècnica de València impartiran formació en els tallers d'informàtica Club Estrella de la Fundació ”la Caixa”

Barcelona, 16 Abril 2002

La Fundació ”la Caixa” ha posat en marxa una iniciativa que consisteix a obrir els esplais de gent gran –propis o en conveni amb les diferents administracions públiques– als joves, per tal de fomentar iniciatives de voluntariat intergeneracional. Un dels objectius d’aquest projecte de voluntariat és que els joves transmetin a la gent gran els seus coneixements d’informàtica.

El rector de la Universitat Politècnica de València, Excm. Sr. Justo Nieto, i el vicepresident de la Fundació ”la Caixa”, Sr. Alejandro Plasencia, han signat avui, 16 d’abril de 2002, a Barcelona, un conveni marc de col·laboració. Segons aquest acord, els estudiants de les escoles d’Enginyeria de Telecomunicacions i d’Informàtica d’aquesta universitat participaran en les activitats i les propostes dels tallers d’informàtica de la Fundació ”la Caixa”, Club Estrella, que es desenvoluparan en els esplais de la xarxa que la Fundació té establerta en conveni amb la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana.

L’acord ofereix una bona oportunitat perquè els joves participin en un projecte pioner d’aproximació de la gent gran a les noves tecnologies de la informació i la comunicació i, alhora, permet la relació entre persones de generacions diferents, en un entorn creatiu i dinàmic.

Els tallers Club Estrella de la Fundació ”la Caixa” s’impartiran en els esplais següents: Avenida del Mar, Constitución i Elda (Castelló); Dr. Waksman, El Cabanyal, Nazaret i Gandia (València) i Juan XXIII i Parque Galicia (Alacant); i també a les aules de la Universitat Senior de la Universitat Politècnica de València.

www.fundacio.lacaixa.es
www.clubestrella.com

Notícies relacionades