Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Conferència: Noves propostes en l'ensenyament de la Física a la Secundària

Barcelona, 25 Abril 2002

A càrrec de Jon Michael Ogborn, físic per la Universitat de Cambridge i doctor en Didàctica de les Ciències de la Universitat de Londres (Regne Unit). Ha estat pioner dels Projectes Nufield per a la renovació de l’ensenyament de la Física a la Gran Bretanya.

Els adolescents d’avui han d’aprendre els mateixos continguts de física que els del segle XIX? Per actualitzar-ne l’ensenyament n’hi ha prou amb incloure nous capítols de física moderna? Hi ha una única manera d’organitzar i estructurar els continguts de la física tradicional? Es pot ensenyar a Secundària una física que inclogui els darrers resultats de la recerca?

En la conferència es mostrarà com es pot contribuir a donar una visió actualitzada de la física i a provocar una major motivació per aquesta ciència. Això es desenvoluparà no només des d’una perspectiva teòrica, sinó també presentant una realització pràctica, com ara el projecte Post 16: Advancing Physics, que ha dirigit el Dr. Ogborn des de l’Institute of Physics de Londres. L’acte s’ha organitzat en col·laboració amb el Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).


Dijous, 25 d’abril de 2002, a les 19.00 hores.

Lloc: Museu de la Ciència de la Fundació ”la Caixa” a Barcelona.
Teodor Roviralta, 55 – 08022 Barcelona
Servei d’informació de la Fundació ”la Caixa”
Tel. 902 22 30 40

Entrada gratuïta. Nombre de places: 200.

www.fundacio.lacaixa.es

Notícies relacionades