Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Avi, puc tocar un botó?

Barcelona, 26 Juny 2003

Durant els mesos d’estiu, les Ciber@ules dels centres de gent gran de la Fundació ”la Caixa”, propis i en conveni amb les administracions públiques, obren les portes als més petits per segon any consecutiu. Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar les relacions intergeneracionals i crear un nou espai de relació i comunicació en els centres de gent gran. La campanya, Avi, puc tocar un botó? s’emmarca en el programa social i educatiu de la Fundació ”la Caixa” i té la voluntat de potenciar el paper actiu de la gent gran en la societat amb activitats de voluntariat en les quals participin persones de diferents edats. Aquesta activitat també fomenta l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació entre la gent gran i els nens.

Tallers d’Internet i de fotografia, dibuix i edició per ordinador són algunes de les noves activitats que podran dur a terme els més petits a les Ciber@ules acompanyats i ajudats per les persones grans. A més, també podran escriure contes, enviar postals virtuals o endinsar-se en el concepte de ciutadania com una proposta de lleure a Internet des de la pàgina educativa de la Fundació ”la Caixa” Educ@lia. Per això, els més petits podran acompanyar els grans a les Ciber@ules dels centres i fer servir els ordinadors, els escàners i la connexió a Internet de les quals aquestes disposen. Aquesta nova iniciativa pretén oferir un nou entorn de relació en què els més petits i els més grans comparteixin jocs, vivències i il·lusions, i s’enriqueixin mútuament fent activitats dinamitzades pels voluntaris de les aules informàtiques.

Nens i persones grans podran fer aquestes activitats en les 216 Ciber@ules instal·lades als centres de gent gran que la Fundació ”la Caixa” té arreu d’Espanya, propis i en conveni amb les administracions públiques.

Servei d’Informació Telefonica de la Fundació ”la Caixa”: 902 22 30 40

www.fundacio.lacaixa.es

Notícies relacionades