Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Comissió d'Obres Socials de ”la Caixa” nomena SAR la infanta Cristina directora de l'Àrea Social de la Fundació ”la Caixa”

Barcelona, 19 Març 2005

– SAR la infanta Cristina, fins ara coordinadora del programa de cooperació internacional de la Fundació ”la Caixa”, ha estat nomenada nova directora de l’Àrea Social de la Fundació.

– La nova directora formarà part del Comitè de Direcció de l’Obra Social de ”la Caixa”.

La Comissió d’Obres Socials de ”la Caixa”, presidida per Ricardo Fornesa, president de ”la Caixa”, i la Comissió Permanent del Patronat de la Fundació ”la Caixa” han aprovat una nova organització de funcions en el si de l’Obra Social i de la Fundació ”la Caixa”, a proposta del seu director general, José F. de Conrado.

D’acord amb la voluntat de ”la Caixa” d’impulsar els seus programes socials i assistencials en el marc la seva Obra Social, la Comissió d’Obres Socials de ”la Caixa” ha aprovat en la seva reunió d’avui, 16 de març de 2005, nomenar SAR la infanta Cristina directora de l’Àrea Social de la Fundació ”la Caixa”. En el nou càrrec coordinarà els programes de: gent gran, voluntariat i cooperació internacional.

Aquesta nova responsabilitat de SAR la infanta Cristina comporta el reconeixement de la seva tasca professional al llarg dels quatre anys de feina en el Departament d’Arts Plàstiques i els vuit anys que ha treballat com a coordinadora del programa de cooperació internacional de la Fundació ”la Caixa”.

Aquest any, l’Obra Social de ”la Caixa” destinarà el 47% del seu pressupost (119 milions d’euros) a programes socials i assistencials, ampliarà els que ja existeixen i crearà nous projectes socials. El foment del voluntariat, l’atenció a la violència domèstica, el finançament de microcrèdits, la creació d’habitatges assequibles i la protecció del medi ambient són algunes d’aquestes noves iniciatives socials.

De la mateixa manera, l’Obra Social i la Fundació ”la Caixa” continuaran desenvolupant i incrementant les seves activitats en l’àmbit dels seus programes culturals, educatius i de divulgació científica.

Més informació: www.fundacio.lacaixa.es

Notícies relacionades