Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” emet en directe el Concert Participatiu d'El Messies al Liceu a través d'Internet

Barcelona, 15 Desembre 2008

Per primer any, el web de l’Obra Social ”la Caixa” emetrà en directe el concert participatiu d’El Messies que es celebrarà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona dilluns 15 de desembre.

Aquesta tretzena edició ha assolit la xifra record de 578 participants individuals, que juntament a les Vozes de Al Ayre Español i un conjunt destacat de solistes, interpretaran l’oratori de Händel sota la batuta del prestigiós director Eduardo López Banzo.

Per 13è any consecutiu, l’Obra Social ”la Caixa” organitza dos nous concerts participatius d’El Messies de Händel a Barcelona. Aquesta iniciativa de l’Obra Social ”la Caixa” constitueix una experiència enriquidora que convida els afeccionats a la música coral i amb certs coneixements musicals a fer realitat un somni: cantar algunes de les parts corals del gran oratori de Händel amb una gran orquestra i en un marc tan emblemàtic com el Gran Teatre del Liceu. Però aquesta nova edició té un valor afegit: tothom qui vulgui gaudir del concert en directe podrà fer-ho a través de la sala de premsa on-line i de la web de l’Obra Social ”la Caixa” (premsa.lacaixa.es/obrasocialwww.lacaixa.es/obrasocial) dilluns 15 de desembre a partir de les 21:00h.

Notícies relacionades