Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El mar de Barceló a la Sala dels Drets Humans i de l'Aliança de Civilitzacions de l'ONU a Ginebra

Barcelona, 4 Febrer 2009

Una obra singular i única en l’art contemporani. Una intervenció ambiciosa i complexa en un colossal llenç de mil metres quadrats amb un resultat d’una bellesa captivadora que atrapa l’espectador i el transporta a un mar que emergeix amb una força impressionat.

El treball creatiu de Miquel Barceló (Felanitx, Mallorca, 1957) fet per a l’encàrrec de la Fundació ONUART de remodelació de la Sala dels Drets Humans i de l’Aliança de Civilitzacions del Palau de les Nacions Unides a Ginebra, convertit ja en una referència artística, és l’objectiu de l’exposició “El mar de Barceló”.

L’Obra Social ”la Caixa” mostra a CaixaForum Madrid, tres mesos després de la inauguració de la volta i per primera vegada, el procés de creació de Barceló a partir d’una maqueta de l’obra, fotografies, audiovisuals, obres preparatòries i el quadern de bitàcola de l’artista mateix. Amb tot això, l’espectador es podrà submergir en el mar creat per Barceló, així com conèixer les innovacions tècniques que van caldre per desenvolupar la tasca i els estats d’ànim del pintor durant l’any i mig que va estar treballant en l’encàrrec de les Nacions Unides.

L’exposició organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” es podrà visitar a CaixaForum Madrid fins al 17 de març vinent i posteriorment viatjarà a CaixaForum Barcelona.

Queda prohibida la reproducció de les imatges per a qualsevol altre fi aliè a la difusió de l’exposició.

Notícies relacionades