Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” presenta CaixaForum Zaragoza, un edifici emblemàtic al servei de tots els ciutadans

Saragossa, 17 Març 2009

CaixaForum Zaragoza, el nou centre cultural, social i cívic de l’Obra Social ”la Caixa”, es convertirà en un nou referent arquitectònic de la ciutat, ubicat dins del projecte de la Milla Digital promogut per l’Ajuntament de Saragossa.

El projecte és obra de l’Estudio Carme Pinós, que ha concebut un edifici de quatre plantes i una estructura singular amb dues grans sales d’exposicions de 810 i 430 m2 suspeses a diferents nivells.

El nou edifici aspira a convertir-se en un monumental element escultòric enmig del nou espai públic que generarà a la seva planta baixa i connectarà el centre de la ciutat amb el nou Parque de El Portillo.

L’Obra Social ”la Caixa” promourà el coneixement i el creixement personal de gent de totes les edats, condicions i procedències a CaixaForum Zaragoza, amb una programació àmplia que inclourà exposicions d’art, festivals de música i poesia, cicles de conferències, jornades socials, tallers educatius i familiars i activitats adreçades a la gent gran.

L’obertura de CaixaForum Zaragoza es preveu per al final de l’any 2012.

Notícies relacionades