Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” amplia el programa d'Habitatge Assequible amb 1.000 nous pisos de lloguer per a famílies

Barcelona, 1 Abril 2009

L’ampliació es desenvoluparà a partir d’acords assolits amb els promotors arran de la crisi. D’aquesta manera, l’entitat financera posa els seus actius immobiliaris al servei de l’Obra Social amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats dels ciutadans.

El preu de lloguer dels immobles serà inferior al del mercat de protecció oficial, i tant el plantejament com la seva superfície (superior als 60 m2, amb dues o tres habitacions) els fan especialment adients per a famílies.

La primera promoció d’aquesta ampliació del programa de l’Obra Social ”la Caixa” es construirà al municipi de Sentmenat (Vallès Occidental), on s’aixecaran més de 150 pisos amb una superfície útil d’entre 65 i 80 metres quadrats i dues o tres habitacions.

La nova proposta de l’entitat fa extensible a més col·lectius el compromís adquirit per ”la Caixa” a través del programa d’Habitatge Assequible, que ja construeix 3.000 pisos destinats a joves d’entre 18 i 35 anys i persones majors de 65.

Notícies relacionades