Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” i l'Ajuntament d'Albacete presenten l'exposició Energia. Mou-te per un futur sostenible

Albacete, 14 Maig 2009

El consum d’energia en el món s’ha triplicat en els últims 60 anys i la humanitat, per arribar a aquestes necessitats desmesurades, ha recorregut a l’explotació de recursos a gran escala, sobretot no renovables i contaminants.

El programa itinerant de sostenibilitat de l’Obra Social ”la Caixa” presenta a Albacete la primera de les seves propostes: Energia. Mou-te per un futur sostenible. L’exposició pretén informar sobre la importància de preservar el medi i conscienciar la població de la necessitat d’una gestió eficient dels recursos energètics naturals.

Energia. Mou-te per un futur sostenible s’inaugura a Albacete gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’aquesta ciutat. El visitant podrà fer al llarg de l’exposició un doble recorregut científic i històric per la trajectòria del consum energètic. La mostra inclou un programa de visites escolars a fi de sensibilitzar els més petits sobre la importància de preservar el medi.

El Programa de Medi Ambient i Ciència de l’Obra Social ”la Caixa” se centra en tres línies d’actuació: la millora de  les àrees naturals, la conservació de la biodiversitat marina i la sostenibilitat itinerant.

Notícies relacionades