Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” i el Govern de la Rioja posen en marxa el programa Un cuidador. Dues vides

La Rioja, 20 Maig 2009

L’Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb el Govern de la Rioja, ha posat en marxa un programa integral adreçat als familiars que tenen cura de persones dependents en aquesta comunitat, en el marc del conveni signat entre les dues institucions el 9 de maig de 2008.

A Espanya, el 85% dels cuidadors que assisteixen a persones dependents són cuidadors familiars, el 40% dels quals no rep ajuda de cap altra persona. Un 65% dels cuidadors veuen reduïda la salut física i/o psíquica i un de cada cinc desenvolupa la síndrome del cuidador cremat.

El nou programa de suport als cuidadors posa a la seva disposició un telèfon d’atenció permanent i materials específics que engloben diferents tipus d’orientacions i informacions.

Notícies relacionades