Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació ”la Caixa” i la Conselleria d'Igualtat organitzen una jornada que promou la salut i el benestar de la gent gran

Sevilla, 22 Maig 2009

La conferència pertany al programa de Gent Gran de l’Obra Social ”la Caixa”, que du a terme jornades amb experts arreu d’Espanya sobre temes que interessen la gent gran.

El Dr. Luis Rojas Marcos, professor de Psiquiatria a la Universitat de Nova York, ha pronunciat la conferència “L’optimisme enfront de la soledat i la depressió” davant de 750 persones grans dels 9 centres de la província de Sevilla.

Durant l’acte s’han lliurat els diplomes als 1.064 participants dels cursos d’informàtica organitzats per la Fundació ”la Caixa” als centres conveniats amb la Conselleria per a la Igualtat i el Benestar Social de la Junta d’Andalusia.

Notícies relacionades