Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” entrega a Màlaga les claus de 98 habitatges de lloguer assequible per a joves i gent gran

Màlaga, 27 Maig 2009

L’Obra Social ”la Caixa” fa lliurament avui, en aquesta ciutat andalusa, de les claus de 98 pisos destinats a dos dels col·lectius amb més dificultats per accedir a un habitatge: els joves de 18 a 35 anys i les persones més grans de 65.

Els immobles ocupen una superfície aproximada de 50 metres quadrats i tots disposen de plaça d’aparcament. El preu del lloguer, que no superarà els 267 euros mensuals (amb l’IBI i les despeses de comunitat a part) és inferior al del mercat de protecció oficial.

La promoció, situada en la nova urbanització Soliva Este, va rebre més de 4.300 sol·licituds. 

L’Obra Social ”la Caixa” té previst construir 4.000 habitatges de lloguer fins al 2012, amb una inversió de 570 milions d’euros.

Notícies relacionades