Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Ses Majestats els reis presideixen la cerimònia de lliurament de les beques de ”la Caixa”

Barcelona, 3 Juny 2009

Un total de 136 universitaris espanyols han estat seleccionats per ”la Caixa” en la 27a convocatòria del Programa de Beques de postgrau a l’estranger, que ha disposat d’una dotació de gairebé 7 milions d’euros.

Entre les especialitats acadèmiques predominants triades pels becaris d’aquesta última promoció destaquen les d’enginyeria, administració d’empreses, música, comunicació audiovisual, arquitectura, biologia i economia.

Des del començament del programa, ”la Caixa” ha permès ampliar estudis a 2.300 universitaris espanyols, amb una inversió acumulada de més de 83 milions d’euros.

El rigor en el procés de selecció d’estudiants, el volum i la importància econòmica de les beques i el prestigi de les universitats estrangeres de destinació han fet del programa de ”la Caixa” un dels més importants dels finançats per institucions privades de la Unió Europea.

Notícies relacionades