Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” concedeix 199 beques per a cursar estudis de màster a universitats espanyoles

Barcelona, 17 Juny 2009

Un total de 199 universitaris espanyols han estat seleccionats per ”la Caixa” en la 4a convocatòria del seu Programa de Beques per a estudis de màster, que ha rebut una dotació de 2,8 milions d’euros.

Entre les especialitats acadèmiques predominants triades pels becaris d’aquesta última promoció destaquen les de biologia, enginyeria, administració d’empreses, física, dret i relacions internacionals.

Les universitats que reben un nombre més alt d’estudiants becats per ”la Caixa” són la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona, la Universitat Ramon Llull, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Granada.

El nombre de candidatures presentades en aquesta convocatòria ha pujat a 976. El 67% dels universitaris seleccionats són dones i el 33%, homes.

Des del començament del programa, ”la Caixa” ha permès cursar estudis de postgrau en universitats espanyoles a 424 universitaris. El cost mitjà per beca ascendeix en aquest programa a 20.000 euros.

Més informació a la Nota de Premsa en PDF.

Notícies relacionades