Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

CaixaForum Madrid presenta l'exposició Cambodja, terra d'esperança

Madrid, 18 Juny 2009

Organitzada pel Programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social ”la Caixa”, la mostra “Cambodja, terra d’esperança” evoca a CaixaForum Madrid l’esforç de la població cambodjana per sobreposar-se a un passat marcat pels conflictes bèl·lics.

La mostra reflexiona sobre tres factors clau per a aquest país del sud-est asiàtic, i l’afectació que han tingut sobre la població: les mines antipersones; els camps d’arròs i el creixement econòmic de Cambodja, sustentat en les noves generacions.

A través de les fotografies de Gervasio Sánchez (Premi de Periodisme Rei d’Espanya 2009) i dels documentals d’Oriol Gispert, l’exposició pretén contribuir a un coneixement millor de la realitat en què viuen els pobles del sud-est asiàtic.

La presentació de la mostra ha tingut el testimoni de Monsenyor Enrique “Kike” Figaredo, Gran Creu del Mèrit Civil de la Solidaritat i Premi Vocento als Valors Humans l’any 2008, que fa 17 anys que impulsa projectes i treballa a Cambodja.

 

Més informació a la Nota de Premsa en PDF.

 

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema