Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Sónar porta a CosmoCaixa Barcelona Ten thousand peacock feathers in foaming acid

Barcelona, 19 Juny 2009

Sónar, Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia de Barcelona (18, 19 i 20 de juny) i CosmoCaixa, el Museu de la Ciència de l’Obra Social ”la Caixa” presenten una experiència audiovisual única en el marc del planetari, a mig camí entre l’exercici artístic i l’experiment científic, Deu mil plomes de gall dindi en àcid escumejant.

Els artistes Evelina Domnitch, Dmitry Gelfand i el músic Francisco López són els responsables d’aquest espectacle de característiques úniques i inèdit al nostre país. Química en directe, tecnologia digital, art sonor i live-cinema convergeixen en aquest treball experimental i interdisciplinari de naturalesa sinestèsica.

El projecte de Domnitch, Gelfand i López ofereix un nou concepte de posada en escena. Tot prescindint de l’escenari tradicional, els artistes conviden els assistents a mirar verticalment, cap a la volta del planetari: un espai reconvertit per a l’ocasió en un singular observatori audiovisual.

Aquest concert ha estat organitzat per l’Àrea de Medi Ambient i Ciència de l’Obra Social ”la Caixa” i Sónar.

Notícies relacionades