Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” presenta a Madrid un taller mediambiental per conèixer els efectes del canvi climàtic al mar

Madrid, 30 Juny 2009

L’Obra Social ”la Caixa”, dins del seu programa mediambiental ”la Caixa” a favor del mar, presenta a Madrid una campanya de sensibilització i educació sobre el canvi climàtic i el seu impacte en el medi marí. Amb aquesta iniciativa, present al Parque del Retiro del 30 de juny al 3 de juliol, es mostrarà als visitants l’estat en què es troben els ecosistemes marins i els efectes del canvi climàtic en alguns dels ambients subaquàtics més sensibles, com ara els corals. Així doncs, mitjançant un audiovisual, una aplicació multimèdia i unes ulleres de simulació, biòlegs especialitzats en educació ambiental guiaran els visitants a través d’una exposició que representa els fons marins més característics del litoral. El taller també proposa alternatives i mesures a l’abast de tothom per pal·liar el canvi climàtic i poder avançar cap a un futur més sostenible. A més, aquest any els infants hospitalitzats podran saber a les CiberCaixa hospitalàries, guiats per biòlegs marins, quin estat de salut tenen els nostres mars.

 

Ana María Botella, segona tinent d’alcalde i delegada de l’Àrea de Govern de Medi Ambient de l’Ajuntament de Madrid; Elisa Durán, directora general adjunta de la Fundació ”la Caixa”; Javier Bertolín, director adjunt de l’Àrea de Medi Ambient i Ciència de la Fundació ”la Caixa”; i Ferran Alegre, director de la Fundació per a la Conservació y Recuperació d’animals marins (CRAM), han presentat avui al Parque del Retiro la campanya mediambiental del programa ”la Caixa” a favor del mar: la ruta del Vell Marí, una iniciativa de l’Obra Social ”la Caixa” en col·laboració amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM).

 

Més informació a la Nota de Premsa en PDF

 

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch