Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Les essències de la cultura andalusina, materialitzades en els seus ambients

Màlaga, 1 Juliol 2009

Les empremtes de la cultura andalusina a la península Ibèrica són tan profundes i evidents com els seus tresors artístics, l’abundància de paraules àrabs en les llengües peninsulars o les manifestacions musicals, poètiques, agrícoles i tecnològiques de la nostra cultura. Però ha deixat també un llegat més immaterial, més subtil, que es plasma en el món dels sentits. És una herència etèria i invisible de sons, olors, imatges, sabors i espais. Aquesta herència és la que intenta materialitzar l’exposició Les aromes d’al-Andalus, organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” i El Legado Andalusí, amb el comissariat de la Fundación de Cultura Islámica.

 

La mostra Les aromes d’al-Andalus es podrà veure de l’1 de juliol al 30 d’agost de 2009 en un envelat instal•lat al Paseo Marítimo de Marbella, gràcies a la col•laboració de l’Ajuntament d’aquesta ciutat.

Notícies relacionades