Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” presenta a Saragossa un taller mediambiental per conèixer els efectes del canvi climàtic al mar

Saragossa, 14 Juliol 2009

L’Obra Social ”la Caixa”, dins del seu programa mediambiental ”la Caixa” a favor del mar, presenta a Saragossa una campanya de sensibilització i educació sobre el canvi climàtic i el seu impacte en el medi marí. Amb aquesta iniciativa, present al Parc de l’Aigua Luis Buñuel (Avda Ranillas, 109) de Saragossa fins al 17 de juliol, es mostrarà als visitants l’estat en què es troben els ecosistemes marins i els efectes del canvi climàtic en alguns dels ambients subaquàtics més sensibles, com ara els corals. Així doncs, mitjançant un audiovisual, una aplicació multimèdia i unes ulleres de simulació, biòlegs especialitzats en educació ambiental guiaran els visitants a través d’una exposició que representa els fons marins més característics del litoral. El taller també proposa alternatives i mesures a l’abast de tothom per pal·liar el canvi climàtic i poder avançar cap a un futur més sostenible. A més, aquest any els infants hospitalitzats podran saber a les CiberCaixa hospitalàries, guiats per biòlegs marins, quin estat de salut tenen els nostres mars.

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch