Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” presenta a Lleida un taller mediambiental per conèixer els efectes del canvi climàtic al mar

Lleida, 21 Juliol 2009

L’Obra Social ”la Caixa”, dins del seu programa mediambiental ”la Caixa” a favor del mar, presenta a Lleida una campanya de sensibilització i educació sobre el canvi climàtic i el seu impacte en el medi marí. Amb aquesta iniciativa, present a la avinguda Francesc Macià del 20 al 24 de juliol, es mostrarà als visitants l’estat en què es troben els ecosistemes marins i els efectes del canvi climàtic en alguns dels ambients subaquàtics més sensibles, com ara els corals. Així doncs, mitjançant un audiovisual, una aplicació multimèdia i unes ulleres de simulació, biòlegs especialitzats en educació ambiental guiaran els visitants a través d’una exposició que representa els fons marins més característics del litoral.

 

El taller també proposa alternatives i mesures a l’abast de tothom per pal·liar el canvi climàtic i poder avançar cap a un futur més sostenible. A més, aquest any els infants hospitalitzats podran saber a les CiberCaixa hospitalàries, guiats per biòlegs marins, quin estat de salut tenen els nostres mars.

 

Més informació a la nota de prensa en PDF.

Notícies relacionades