Tornar Tornar

L'olfacte, el sentit oblidat de la memòria, protagonista d'una exposició a San Ildefonso

Segòvia, 30 Juliol 2009

La Real Fábrica de Cristales de la Granja acull l’exposició Ficar-hi el nas. Essències i fragàncies naturals organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” en col·laboració amb l’Ajuntament d’aquesta ciutat. La mostra ofereix als visitants la possibilitat de desenvolupar, a través de les més de 50 aromes exposades, el gran oblidat dels cinc sentits: l’olfacte, el sentit, d’altra banda, que té més capacitat d’evocació de records llunyans, ja que la seva interrelació amb els circuits cerebrals de la memòria és realment íntima.

 

L’exposició Ficar-hi el nas. Essències i fragàncies naturals es podrà visitar, del 31 de juliol al 26 d’agost de 2009, a la Real Fábrica de Cristales de la Granja (Paseo de Pocillo, 1).

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades