Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Aquest estiu la interculturalitat i la tolerància uneixen grans i petits a les CiberCaixa de l'Obra Social ”la Caixa”

Barcelona, 31 Juliol 2009

“Diversitat, Interculturalitat i Tolerància” és el títol de l’activitat intergeneracional que el Programa de Gent Gran de l’Obra Social ”la Caixa” posa en marxa durant el període de vacances d’estiu. De la mà de la gent gran que ha après a fer servir les noves tecnologies a les CiberCaixa, aquest estiu nens i joves podran descobrir les claus del respecte i la solidaritat entre cultures.

 

Les CiberCaixa de 153 centres de gent gran de l’Obra Social ”la Caixa” repartits per tot Espanya obren durant aquest estiu amb un objectiu triple. D’una banda, potenciar les relacions i la convivència entre la gent gran voluntària dels centres de gent gran i els nens i nenes que hi vagin durant les vacances, amb l’ànim d’enriquir-ne els vincles i el coneixement mutu. En segon lloc, familiaritzar els més menuts amb l’entorn informàtic. I finalment, treballar al voltat d’un tema relacionat amb la solidaritat. Enguany, s’ha triat la interculturalitat i i s’hi dediquen les diferents activitats que facin menuts i grans.

 

Des de l’Obra Social ”la Caixa” s’han creat eines informàtiques per desenvolupar aquestes activitats, com una pàgina web sobre la iniciativa amb jocs i informació per a nens amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys: http://www.tallerintergeneracional.com/campanya.html

 

Al final del projecte, grans i petits participants hauran preparat junts un valor solidari per viure l’estiu d’una altra manera.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades