Tornar Tornar

2.875 voluntaris de ”la Caixa” participen en activitats solidàries

Barcelona, 3 Agost 2009

Durant els 4 anys de funcionament del programa, el nombre d’implicats al programa de Voluntariat Corporatiu de ”la Caixa” ha crescut contínuament. Cada vegada més un nombre major d’empreses promouen el voluntariat entre els seus empleats. ”la Caixa” es va avançar amb la posada en marxa d’aquest projecte a finals de 2005.

 

Durant 2008 els 2.875 treballadors de ”la Caixa” de tot el país implicats al programa van realitzar 980 accions de voluntariat amb la participació acumulada de 23.519 voluntaris i més de 52.852 beneficiaris.

 

Les activitats més habituals en les què participen els voluntaris van des de l’acompanyament a gent gran i nens hospitalitzats, fins a l’organització de jornades amb col·lectius amb discapacitats o en risc d’exclusió social.

 

A més, el programa ha editat dues guies, una per a fomentar el voluntariat a les empreses, que ha fet arribar a més de 10.000 empreses de tot el territori espanyol, i l’altra de bones pràctiques que ofereix eines per a gestionar els grups de voluntaris de manera eficient.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades