Tornar Tornar

”la Caixa” ha inserit 3.100 persones en risc d'exclusió a través del seu Programa de Conservació i Millora de Parcs Naturals

Barcelona, 26 Agost 2009

Les persones recuperen la natura i la natura les recupera a elles. El programa d’Espais Naturals de l’Obra Social ”la Caixa” ha fet possible fins ara la inserció de 3.100 persones en situació desafavorida a España.

 

Aquest programa, impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” en col·laboració amb les Conselleries de Medi Ambient i les Diputacions, ha permès la integració, fins ara, de més de 3.000 persones de col·lectius en risc d’exclusió social.

 

Des de la posada en funcionament d’aquesta iniciativa s’han dut a terme 1.662 projectes als quals l’entitat financera ha destinat aquest any 26,8 milions d’euros.

 

Més informació a la Nota de Premsa en PDF

Notícies relacionades