Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” presenta a El Ejido el seu programa de prevenció de la violència

, 2 Setembre 2009

La prevenció i la sensibilització social davant dels maltractaments, així com el recolzament, l’atenció i la reinserció de les víctimes i dels seus fills són els eixos principals del programa “Violència: tolerància zero” de l’Obra Social ”la Caixa”.

 

L’Exposició itinerant d’aquest programa ha recorregut 58 ciutats espanyoles des de novembre de 2005 i ha rebut més de 400.000 persones.

 

Els drets humans, la violència en situacions quotidianes, les possibilitats d’actuació davant del problema i la informació al servei de la sensibilització dirigeixen el recorregut al llarg dels sis mòduls de l’exposició, que podrà ser visitada a la Plaza Mayor d’El Ejido fins el dia 27 de setembre.

 

Violència: tolerància zero

Del 2 al 27 de setembre de 2009

Carpa itinerant

Plaza Mayor

El Ejido

 

Més informació a la Nota de Premsa en PDF.

 

 

Notícies relacionades