Tornar Tornar

Claudio Magris inaugura el curs 09-10 d'Humanitats a CaixaForum Madrid

Madrid, 9 Setembre 2009

 

Cada any, l’Obra Social ”la Caixa” presenta a CaixaForum Madrid el seu programa d’Humanitats, un conjunt d’iniciatives que congreguen a professionals de notorietat, figures nacionals i internacionals vinculades a disciplines tradicionalment distanciades que van des de la filosofia o la religió fins al cinema, la literatura, les arts i l’economia, la història i la ciència. Enguany, CaixaForum Madrid obre el nou curs amb una lliçó inaugural (dilluns 14 de setembre a les 19:30h) a càrrec de Claudio Magris, una de las figures més importants de la literatura italiana i  europea.

 

Nascut a Trieste (Itàlia) l’any 1939, Magris és un prestigiós assagista, narrador i traductor, a més d’un dels principals mediadors entre la cultura alemanya e italiana. La seva obra com a escriptor és un reflex constant de la seva gran passió per la literatura i d’una raríssima facultat per fer de l’assaig literari una obra d’art. Amb la lliçó inèdita Fronteres de la identitat, CaixaForum Madrid obre el cicle de conferències A la frontera: Diàlegs d’un món que canvia. El Centre Social i Cultural de l’Obra Social ”la Caixa” va obrir les seves portes el febrer de 2008 i al llarg d’aquest temps ha programat 13 exposicions i 50 cicles d’humanitats

 

Més informació en la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema