Tornar Tornar

Claudio Magris inaugura el curs 09-10 d'Humanitats a CaixaForum Madrid

Madrid, 9 Setembre 2009

 

Cada any, l’Obra Social ”la Caixa” presenta a CaixaForum Madrid el seu programa d’Humanitats, un conjunt d’iniciatives que congreguen a professionals de notorietat, figures nacionals i internacionals vinculades a disciplines tradicionalment distanciades que van des de la filosofia o la religió fins al cinema, la literatura, les arts i l’economia, la història i la ciència. Enguany, CaixaForum Madrid obre el nou curs amb una lliçó inaugural (dilluns 14 de setembre a les 19:30h) a càrrec de Claudio Magris, una de las figures més importants de la literatura italiana i  europea.

 

Nascut a Trieste (Itàlia) l’any 1939, Magris és un prestigiós assagista, narrador i traductor, a més d’un dels principals mediadors entre la cultura alemanya e italiana. La seva obra com a escriptor és un reflex constant de la seva gran passió per la literatura i d’una raríssima facultat per fer de l’assaig literari una obra d’art. Amb la lliçó inèdita Fronteres de la identitat, CaixaForum Madrid obre el cicle de conferències A la frontera: Diàlegs d’un món que canvia. El Centre Social i Cultural de l’Obra Social ”la Caixa” va obrir les seves portes el febrer de 2008 i al llarg d’aquest temps ha programat 13 exposicions i 50 cicles d’humanitats

 

Més informació en la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades