Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”La Caixa” i l'Ajuntament de Cadis presenten l'exposició Energia, mou-te per un futur sostenible

Cadis, 16 Setembre 2009

El consum d’energia al món s’ha triplicat en els últims 60 anys i la humanitat, per assolir aquestes desmesurades necessitats, ha recorregut a l’explotació de recursos a gran escala, en gran manera no renovables i contaminants.

 

El programa itinerant de sostenibilitat de l’Obra Social ”la Caixa” presenta a Cadis la primera de les seves propostes expositives: Energia, mou-te per un futur sostenible. La seva finalitat és informar sobre la importància de preservar el medi així com conscienciar la població de la necessitat d’una gestió eficient dels recursos energètics naturals.

 

Energia, mou-te per un futur sostenible s’inaugura a Cadis gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’aquesta ciutat. En aquesta exposició, el visitant podrà realitzar un doble recorregut: el científic i l’històric. La mostra també inclou un programa de visites escolars a fi de sensibilitzar els més petits sobre la importància de preservar el medi.

 

El Programa de Medi Ambient i Ciència de l’Obra Social ”la Caixa” se centra en tres línies d’actuació: la millora de les àrees naturals, la conservació de la biodiversitat marina, i la divulgació i sensibilització de la societat a partir de la programació dels Museus de la Ciència i les exposicions itinerants.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades