Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” inicia la retransmissió per Internet de les conferències dels seus centres

Barcelona, 17 Setembre 2009

En la seva voluntat d’acostar les seves actuacions a la població i difondre les activitats dels seus centres, l’Obra Social ”la Caixa” inicia una fase pilot de retransmissió de conferències dels seus centres CaixaForum i CosmoCaixa. Aquesta nova estratègia comunicativa aposta per la importància cada vegada més gran de les noves tecnologies en la difusió del coneixement.

 

Les conferències que properament es podran seguir de manera virtual són:

– dilluns 21 de setembre, a les 19.30h: ¿Viu la ciència la seva època daurada o temible del futurisme?, a càrrec de l’escriptor i director de Canal 22 de Mèxic Jorge Volpi i del catedràtic José Manuel Sánchez Ron.

 

– dilluns 28 de setembre, a les 19.30h: La reorganització geopolítica del món després de la crisi, a càrrec del President del Govern d’Espanya entre 1982 y 1996 Felipe González i l’assagista i politòleg Sami Naïr.

 

– dimecres 7 d’octubre, a les 19.00h: Epigenètica i càncer, a càrrec de Manel Esteller, director del Programa d’Investigació en Epigenètica i Biologia del Càncer (IDIBELL-ICO).

 

 

Aquestes retransmissions es podran seguir en directe a través de la Sala de Premsa online de l’Obra Social ”la Caixa” (http://premsa.lacaixa.es/obrasocial/retransmisiones.html) i posteriorment estaran a disposició del públic al web de l’Obra Social (http://www.lacaixa.es/obrasocial).

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema