Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” retransmet en directe el debat entre Felipe González i Sami Naïr a CaixaForum Madrid

Madrid, 28 Setembre 2009

El proper dilluns 28 de setembre a les 19.30 h a CaixaForum Madrid, Felipe González, president del Govern d’Espanya de 1982 a 1996 i Sami Naïr, assagista i politòleg francès d’origen algerià, conversen sobre la reorganització geopolítica del món després de la crisi en un debat que s’emmarca dins del cicle A la frontera: diàlegs d’un món que canvia, organitzat per l’Obra Social ”la Caixa”.

 

En la seva voluntat d’apropar les seves iniciatives a la població i difondre les activitats dels seus centres, l’Obra Social ”la Caixa” inicia una fase pilot de retransmissió de les conferències que organitza en els seus centres. Aquesta nova estratègia comunicativa aposta per la cada vegada més gran importància de les noves tecnologies en la difusió del coneixement.

 

La retransmissió del diàleg entre Felipe González i Sami Naïr es podrà seguir en directe a través de la web de l’Obra Social ”la Caixa” (http://www.lacaixa.es/obrasocial) i també de la seva Sala de Prensa online (http://premsa.lacaixa.es/obrasocial/retransmisiones.html) i posteriorment quedarà a disposició del públic en ambdues webs per al seu visionat en diferit.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema