Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” celebra un homenatge a la vellesa amb les persones grans de Barcelona

Barcelona, 1 Octubre 2009

El director de la Clínica del Son, doctor Eduard Estivill, ha impartit a CaixaForum Barcelona la conferència “Alteracions del son” davant de 340 persones grans de l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

Durant l’acte s’han entregat els diplomes a les persones grans que han assistit als cursos d’informàtica que s’han fet a les CiberCaixa dels centres de gent gran que l’Obra Social ”la Caixa” té en conveni de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya.

 

L’Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat, porta a terme un Programa amb diferents iniciatives i activitats, adreçades a la gent gran, que té com a objectiu afavorir la seva qualitat de vida, donar suport a la seva autonomia personal i contribuir a incrementar el seu paper actiu i la seva contribució a la societat.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades