Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” presenta la programació dels seus centres CaixaForum i CosmoCaixa de Madrid per a aquesta temporada

Madrid, 2 Octubre 2009

Andrea Palladio, “l’arquitecte dels arquitectes” obre la temporada artística a CaixaForum Madrid, en un curs en què destaquen las mostres retrospectives dedicades a Federico Fellini i a la producció de Miquel Barceló dels últims 25 anys. També tindran un especial protagonisme la fotografia, amb l’exhibició dels treballs guardonats en la darrera edició de FotoPres ”la Caixa” 09, i l’exposició monogràfica de l’artista Hannah Collins i els seus treballs monumentals.

  

El centre social i cultural de l’Obra Social ”la Caixa” ampliarà enguany el nombre d’activitats adreçades a tots els públics, amb conferències sobre temes d’actualitat, història, poesia i cinema i una extensa programació musical que anirà des de la música antiga fins a les músiques del món i experimentals. 

  

CosmoCaixa Madrid amplia la seva sala d’exposicions permanent amb la nova mostra La cursa cap a la humanitat, un emocionant recorregut pel procés d’humanització. A més a més, el museu organitzarà dues noves exposicions temporals: la col·lecció mundial més gran de fòssils de dinosaures del Cretaci superior, Els dinosaures del desert del Gobi, i una mostra de sensibilització ciutadana, Fes-te voluntari. 

  

CosmoCaixa és un lloc de trobada entre la ciència i la societat. En aquestsentit, les activitats de divulgació científica se centraran en temesd’actualitat i d’interès general, per exemple la causa de les malalties mentalso el canvi climàtic i les seves conseqüències, sempre explicats per gransexperts nacionals i internacionals.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema