Tornar Tornar

”la Caixa” inverteix 4 milions d'euros en dos anys per a la millora dels parcs naturals de la Diputació de Barcelona mitjançant la integració laboral de col·lectius en risc d'exclusió social

Barcelona, 5 Octubre 2009

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el director general de la Fundació ”la Caixa”, Jaume Lanaspa, han signat avui la renovació del conveni de col•laboració entre totes dues entitats, que suposa una inversió de 4 milions d’euros en dos anys per part de l’entitat financera.

 

”la Caixa” i la Diputació renoven així l’aliança iniciada el 2005 per posar en marxa el programa de millora de parcs i afavorir l’ocupació de persones en risc d’exclusió social. Els darrers cinc anys s’han reinserit al món laboral normalitzat 593 persones desafavorides i s’han dut a terme 184 projectes dins la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació.

 

El nou acord incorpora àmbits d’actuació innovadors, com ara la millora de la connectivitat ecològica i paisatgística, l’adequació d’espais per facilitar-hi l’accés a persones amb discapacitats, la potenciació d’actuacions que ajudin a minimitzar els efectes del canvi climàtic i la implantació d’accions encaminades a la utilització d’energies renovables. També preveu que entre 140 i 160 persones en risc d’exclusió es podran reinserir al món laboral al llarg d’aquests dos anys.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades