Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” presenta als cibergrans madrilenys les claus per retardar l'envelliment del cervell

Madrid, 5 Octubre 2009

Durant la jornada s’han lliurat els diplomes a un grup de representants de les 3.800 persones grans que han participat als cursos d’informàtica de la Fundació ”la Caixa” al llarg del primer semestre de 2009 a les aules dels centres de gent gran de Madrid.

El catedràtic de Fisiologia de la Universitat Complutense, Francisco Mora, ha impartit la conferència “Es pot retardar el procés d’envelliment del cervell?“, pertanyent al cicle d’activitats sobre la salut i el benestar del Programa de Gent Gran de la Fundació ”la Caixa”, en la qual han participat 1.600 persones grans.

Les diferents conferències i jornades d’aquest programa, es duran a terme en diferents ciutats de tot Espanya durant 2009.

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades