Tornar Tornar

”la Caixa” i l'Ajuntament de Lleida col·loquen la primera pedra de les promocions al barri de Copa d'Or i Magraners que sumen un total de 166 habitatges de lloguer assequible

Lleida, 7 Octubre 2009

L’entitat inicia així les obres de construcció de les seves promocions a Lleida, al barri de Copa d’Or amb 116 habitatges i al barri de Magraners amb 50. Ambdues sumaran un total de 166 habitatges per al municipi, i es complirà així l’objectiu d’un mínim de 150 immobles establert en el conveni marc signat entre l’Obra Social ”la Caixa” i l’Ajuntament de Lleida el març de 2006.

 

Les dues promocions de Lleida formen part dels 4.000 immobles que es preveu construir a tot l’Estat fins al 2012 i dels quals ja se n’han lliurat més de 1.500.  

 

Els nous pisos tindran una superfície d’uns 50 metres quadrats i s’adjudicaran mitjançant sorteig davant notari per una renda de lloguer mensual inferior al preu establert per als habitatges de protecció oficial (HPO).

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades