Tornar Tornar

Guillermo Vázquez Consuegra executarà el projecte arquitectònic de CaixaForum Sevilla

Sevilla, 14 Octubre 2009

 

 

El president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha anunciat avui l’adjudicació del projecte arquitectònic per a la construcció de CaixaForum Sevilla, el futur centre social i cultural de la Fundació ”la Caixa” a la ciutat, a l’estudi liderat per Guillermo Vázquez Consuegra.

 

L’acer i la fusta, uns materials molt emblemàtics en el món de la navegació que evoquen la funció històrica de les Drassanes, seran, amb el vidre, els materials que s’hi faran servir de manera predominant. La fusió d’aquests materials amb el maó vist destacarà la policromia del nou edifici.

 

L’anunci ha tingut lloc després de la signatura del conveni de col·laboració de cara als tres anys vinents, en matèria d’acció social, entre ”la Caixa” i la Junta d’Andalusia. En virtut d’aquest acord, ”la Caixa” dedica l’any 2009 una inversió de 45 milions d’euros al desenvolupament de programes socials, educatius, culturals i mediambientals.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

 

Notícies relacionades