Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El Museo del Prado i l'Obra Social ”la Caixa” posen en marxa un ambiciós programa educatiu al museu

Madrid, 26 Octubre 2009

L’Obra Social ”la Caixa” i el Museo del Prado inicien aquesta setmana una col·laboració —fruit de l’acord entre les dues institucions que es va signar el mes de juliol passat— per portar a terme un programa educatiu conjunt dirigit al públic escolar i familiar que visiti el museu.

 

El nou programa, anomenat ”la Caixa”. El Museo del Prado. El arte de educar, ofereix visites dinamitzades per a grups escolars, acompanyades de dossiers educatius amb propostes per treballar a l’aula abans i després de la visita, i també material didàctic per a les famílies que visiten les coleccions amb els seus fills.

 

Com a fase prèvia a l’inici de les primeres visites concertades, que començaran el mes que ve, avui s’ha fet la primera visita pilot amb alumnat d’una escola pública madrilenya. La inscripció per a les visites programades a partir de l’inici definitiu del programa al novembre es pot fer a través del web del Museo del Prado (www.museodelprado.es / Informació: 902 107 077)

 

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema