Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'exposició Cambodja, terra d'esperança es presenta a CaixaForum Barcelona

Barcelona, 3 Novembre 2009

Organitzada pel Programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social ”la Caixa”, la mostra “Cambodja, terra d’esperança” evoca a CaixaForum Barcelona l’esforç de la població cambodjana per sobreposar-se a un passat marcat pels conflictes bèl·lics.

La mostra reflexiona sobre tres factors clau per a aquest país del sud-est asiàtic, i l’afectació que han tingut sobre la població: les mines antipersones; els camps d’arròs i el creixement econòmic de Cambodja, sustentat en les noves generacions.

A través de les fotografies de Gervasio Sánchez (Premi de Periodisme Rei d’Espanya 2009) i dels documentals d’Oriol Gispert, l’exposició pretén contribuir a un coneixement millor de la realitat en què viuen els pobles del sud-est asiàtic.

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades