Tornar Tornar

La Infanta Doña Cristina visita a Cambodja un projecte d'ajuda a mutilats per les mines antipersones

Barcelona, 23 Novembre 2009

L’Obra Social ”la Caixa” dóna suport a la regió cambodjana de Battambang a un projecte per a la rehabilitació de persones mutilades per les mines. Després de tres dècades de conflicte, avui, a Cambodja, encara exploten tres mines al dia.

La Infanta Doña Cristina i Kike Figaredo, missioner jesuïta i responsable de la iniciativa, comproven aquests dies la contribució del projecte al desenvolupament socioeconòmic de la població.

En el marc del viatge, la Infanta Doña Cristina ha presentat, a la reunió anual de la GAVI al Vietnam, els avenços de l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil, liderada a Espanya per ”la Caixa” i en la qual participen ja 140 empreses.


Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades