Tornar Tornar

Harry Christophers dirigeix a Madrid els assaigs del concert participatiu d'El Messies de l'Obra Social ”la Caixa”

Madrid, 27 Novembre 2009

Des del 1995 l’Obra Social ”la Caixa” impulsa el concert participatiu d’El Messies. Es tracta d’una oportunitat única que reuneix prestigiosos músics professionals i cantants aficionats a la música coral amb un únic objectiu: interpretar El Messies de Händel.

Per preparar amb garanties els concerts, des del mes d’octubre els ciutadans madrilenys que participen en la iniciativa assagen les parts corals de l’oratori. A partir d’avui, ho fan sota la batuta de qui els dirigirà el dia del concert, el prestigiós director internacional Harry Christophers.

A Madrid, el concert participatiu d’El Messies de l’Obra Social ”la Caixa” tindrà lloc el 15 i el 16 de desembre a l’Auditorio Nacional. La iniciativa s’organitza, a més, en vuit ciutats més, entre les quals Barcelona, València i Palma.

Per segona vegada, el concert es podrà seguir en directe des de la Sala de Premsa Multimèdia de l’Obra Social ”la Caixa” (http://premsa.lacaixa.es/obrasocial) i des del web de l’Obra Social ”la Caixa” (http://www.lacaixa.es/obrasocial).

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades