Tornar Tornar

139.626 nens i les seves famílies reben ajuts del programa de superació de la pobresa infantil de l'Obra Social ”la Caixa”

Barcelona, 4 Gener 2010

CaixaProinfància ja fa més de dos anys que funciona. En aquest últim any, el nombre de menors d’arreu d’Espanya que reben ajuts ha augmentat de manera considerable a causa de la conjuntura econòmica, i ha passat dels 92.185 nens del desembre de 2008 als 139.626 actuals.

La iniciativa s’implementa a través de 311 entitats col·laboradores, que han atorgat 374.563 ajuts. Aquests sobretot es destinen a la promoció socioeducativa del nen (reforç educatiu, suport psicològic, centres oberts, etc.), a més de facilitar l’accés a béns bàsics.

L’entitat financera ha invertit un total de 101 milions d’euros per desenvolupar i ampliar els serveis socials oferts per CaixaProinfància a deu ciutats (Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Saragossa, Màlaga, Múrcia, Bilbao, i també a Balears i Canàries) i les seves respectives àrees metropolitanes on s’ha implementat el programa CaixaProinfància.

Més informació a la nota de premsa en PDF.

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat