Tornar Tornar

”la Caixa” dóna 500.000 euros per als damnificats pel terratrèmol d'Haití

Barcelona, 15 Gener 2010

”la Caixa” ha aprovat la donació extraordinària de 500.000 euros per a l’atenció als damnificats pel terratrèmol que el passat dimarts va assolar Haití. L’aportació s’emmarca dins l’apartat d’Emergències i Acció Humanitària impulsat pel programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social ”la Caixa” com a resposta a catàstrofes de grans dimensions.

 

Paral·lelament, la Fundació ”la Caixa” ha obert un compte corrent amb l’objectiu de canalitzar els donatius de tots aquells ciutadans que desitgin contribuir a la causa. L’entitat es compromet a incrementar aquests donatius en un 10%, és a dir, aportant un euro addicional per cada 10 euros donats pels ciutadans.

 

Es poden realitzar donatius on-line a aquesta adreça o bé per transferència al compte: 2100 0900 90 0211339040

 

Més información a la nota de premsa en pdf.

Notícies relacionades