Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i l'Ajuntament de Barcelona inauguren una CiberCaixa (Aula d'Informàtica) per a la gent gran

Barcelona, 18 Gener 2010

La nova CiberCaixa (Aula d’Informàtica) pertany al Casal de Gent Gran Parc Sandaru, al districte de Sant Martí, i compta amb deu equips informàtics. La inversió de l’Obra Social ”la Caixa” ha estat de 43.000 euros.

Actualment l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social ”la Caixa” tenen 17 Aules d’Informàtiques en funcionament als casals de gent gran en conveni de les dues administracions.

Durant l’any 2009, 6.000 persones grans de la ciutat de Barcelona han après informàtica a les Ciberaules. D’aquestes, 2.600 ho han fet als casals en conveni entre l’Ajuntament i l’Obra Social ”la Caixa”. A tot Catalunya els cibergrans del 2009 han estat més de 17.000.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades