Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” presenta a Avilés el seu programa de prevenció de la violència

Astúries, 20 Gener 2010

La prevenció i la sensibilització social davant els maltractaments, així com el suport, l’atenció i la reinserció de les víctimes i els seus fills són els eixos principals del programa “Violència: tolerància zero” de l’Obra Social ”la Caixa”.

L’exposició itinerant d’aquest programa ha recorregut 62 ciutats espanyoles des del mes de novembre de 2005 i ha rebut més de 400.000 visitants.

Els drets humans, la violència en situacions quotidianes, la violència a les aules, les possibilitats d’actuació davant el problema i la informació al servei de la sensibilització guien el recorregut al llarg dels sis mòduls de l’exposició, que es podrà visitar al Parque de las Meanas fins al dia 28 de febrer.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades