Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” i l'Ajuntament de Badalona presenten l'exposició El bosc

Barcelona, 22 Gener 2010

Els boscos són els ecosistemes terrestres amb més biodiversitat del món. Conserven el patrimoni genètic de milers de milions d’anys d’evolució. A la península Ibèrica, en matèria de boscos, hi són representats gairebé tots els paisatges europeus i n’és el resultat una de les biodiversitats més importants d’Europa.

Com funciona un arbre? Com es fa l’humus? Què és la fusta? Des dels humils cucs de terra, imprescindibles en la fabricació d’humus, fins als arbres, protagonistes indiscutibles, la mostra El bosc.

Organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, l’exposició fa un recorregut pel complex ecosistema anomenat bosc. Així, també recull les principals espècies arbòries de Catalunya a través d’una singular col·lecció, a més de presentar cinc dels arbres més singulars de la península Ibèrica. L’exposició El bosc es podrà veure a la carpa instal·lada a la plaça de La Plana de Badalona), del 22 de gener al 21 de febrer de 2010.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades