Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i Creu Roja presenten el Programa per a l'Atenció Integral de Persones amb Malalties Avançades a Cadis

Cadis, 27 Gener 2010

L’equip de professionals que desenvolupa el programa a la comunitat s’integra a Cruz Roja Española a Cadis i desenvolupa l’activitat en col·laboració amb els equips de cures pal·liatives de l’Hospital Universitari Puerta del Mar.

Amb aquest programa, la Fundació ”la Caixa” pretén complementar el model actual d’atenció a les persones amb malalties avançades per aconseguir una atenció integral que tingui en compte els aspectes psicosocials.

De les 384.000 persones que moren anualment a Espanya, 150.000 necessiten atenció específica en l’àmbit de les cures pal·liatives. El programa ha atès enguany més de 7.000 pacients i prop d’11.200 familiars arreu d’Espanya.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades