Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i la Diputació de Barcelona recuperen el riu Foix

Barcelona, 27 Gener 2010

Més de 350 m3 de deixalles extretes del curs i de la llera del riu Foix, eliminació de prop de 13 ha de canyes, construcció de feixes vegetals, plantació de gairebé 900 arbres i arbustos en una superfície d’1,4 ha són, entre d’altres, algunes de les accions que s’han realitzat en aquest projecte que acaba de finalitzar per tal de recuperar el curs de l’aigua del riu més important de la comarca de l’Alt Penedès.

La iniciativa, finançada per l’Obra Social ”la Caixa”, busca restaurar el bosc de ribera d’un tram del riu Foix molt deteriorat per l’acció de l’home, millorar-ne l’estat de salut i, alhora, facilitar l’accés al món laboral de persones en risc d’exclusió. Aquest projecte s’emmarca dins el conveni de col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Diputació de Barcelona.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades