Tornar Tornar

Miquel Barceló desembarca a CaixaForum Madrid de la mà de l'escultura monumental Gran Elefant dret

Madrid, 2 Febrer 2010

Miquel Barceló ha cedit l’escultura monumental Gran Elefant dret per a l’exposició que organitza l’Obra Social ”la Caixa” a CaixaForum Madrid amb l’objectiu de repassar els últims 26 anys de trajectòria de l’artista mallorquí.

L’escultura de l’elefant, que data de l’any 2009, s’ha instal·lat aquesta matinada a la plaça pública d’accés a CaixaForum Madrid i s’exposa per primera vegada. És una invitació a endinsar-se en l’univers del pintor mallorquí.

L’obra, de bronze fos i set metres d’alçària, s’emmarca en l’activitat recent de l’artista, que treballa en escultures i pintures de mamífers corpulents que es converteixen en suplantacions d’ell mateix.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades