Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” i la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat recuperen el patrimoni d'arbres fruiters en el Parc Natural de Mondragó

Illes Balears, 17 Febrer 2010

El conseller de Medi Ambient i Mobilitat, Gabriel Vicens; Guillem Aulet, director Banca Particulars de ”la Caixa” a Balears i el director general de Biodiversitat, Vicenç Vidal, presenten a Mondragó el projecte de restauració de fruiters a cinc parcel·les agrícoles del Parc Natural.

L’objectiu és evitar la desaparició d’un dels hàbitats característics del Parc, contribuint d’aquesta manera a la conservació de la biodiversitat i del patrimoni cultural i paisatgístic de la zona. El projecte suposa, entre altres accions, la sembra i plantació d’un total de 613 exemplars de garrovers, ametlers i figueres. Aquesta iniciativa permetrà que en un futur els conreus i els seus fruits s’utilitzin per a activitats de caràcter cultural i educatiu.

Aquesta actuació forma part del conveni de col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, i respon a dos objectius principals: d’una banda, millorar i preservar els espais naturals de les Illes, i de l’altra, promoure la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch