Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i la Diputació de Barcelona recuperen l'entorn del Santuari del Corredor

Barcelona, 26 Març 2010

La recuperació de més de 10 hectàrees destinades a la pastura i 18 kilòmetres de franges de prevenció contra incendis forestals; la creació de dos punts d’aigua per als ramats; l’adequació d’una bassa per a amfibis; la plantació de centenars d’arbres i arbustos, i la construcció d’un mirador són algunes de les actuacions més destacades dels treballs de recuperació de l’entorn del Santuari del Corredor, al Parc del Montnegre i el Corredor, i del conjunt de la carena d’aquesta serra.

L’objectiu principal és incidir globalment en la conservació i la millora dels sistemes naturals d’aquesta zona, la potenciació d’activitats socioeconòmiques que afavoreixin la diversitat i la qualitat dels paisatges, i l’ordenació de l’ús públic en un espai natural molt visitat.

Aquest projecte integral, que s’ha centrat en dos grans espais (l’entorn del santuari i les finques de Ca l’Arenes i Can Bosc), s’emmarca dins el conveni de col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Diputació de Barcelona.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch