Tornar Tornar

L'ExpoCaixa Parlem de drogues comença el seu recorregut per Catalunya

Barcelona, 14 Abril 2010

La Fundació ”la Caixa” ha creat una nova línia dins del Programa Parlem de drogues, amb l’objectiu de fer arribar el programa de prevenció del consum de drogues a les poblacions d’arreu de Catalunya.

L’exposició interactiva Parlem de drogues, que s’emmarca dins del conveni entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria de Salut i la Conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya, pretén sensibilitzar els joves i prevenir-los contra les drogues des d’un punt de vista científic i global; és a dir, oferint recursos d’informació, orientació i formació a les famílies, a la comunitat educativa, als professionals de la salut i als joves. L’objectiu últim és proporcionar tota la informació necessària per prendre decisions responsables.

L’ExpoCaixa comença el seu recorregut al CosmoCaixa Barcelona. La següent destinació serà La Seu d’Urgell i està previst que durant els propers dos anys, més de 32.000 escolars catalans visitin l’exposició itinerant interactiva sobre la prevenció del consum de drogues.

Els eixos d’aquest programa es posen en marxa en línia a través del web www.parlemdedrogues.org. Aquest portal es posa a disposició de professorat i alumnat, i ofereix una visió en 3D de l’exposició interactiva Parlem de drogues.

A la presentació de l’ExpoCaixa hi han estat presents 200 estudiants catalans que han debatut sobre aspectes concrets relacionats amb la neurobiologia de l’addicció amb el Dr. Rafael Maldonado.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades